Gå til hovedindholdet

Gratis adgang til de tidligere års materialer til U-landskalenderen

Her kan du finde masser af undervisningsmateriale fra Danida, der både er spændende, gratis og helt klar til brug.

Materialerne til 2013-2020 ligner meget dette års. De er stadig fuldt ud aktuelle, og både PDF-bøger, film og helt komplet materiale ligger parat til brug på nettet. Til nogle af årene fås de trykte bøger stadig.

Linkene nedenfor fører dig til de tidligere års websites for U-landskalenderen. Hvert år er der fokus på et nyt udviklingsland - og hvert år har en god forfatter skrevet årets bog.

Materialerne for 2013-2020 minder i deres form på mange måder om det nye for 2021. De er stadig både fuldt ud aktuelle og brugbare. For hvert år ligger der stadig en komplet hjemmeside med masser af gode opgaver, film og andre materialer. Det hele er lige klar til brug.

Også bøgerne ligger gratis og klar til brug på hvert års hjemmeside. For nogle år kan du også stadig bestille et trykt klassesæt eller enkeltbøger.

Materialerne fra 2012 og årene før har en anderledes form. Til nogle af disse år fås der stadig trykte bøger. Til nogle år er der også særlige opgavehæfter, men her er der færre og enklere opgaver end nu. Der findes ikke længere hjemmesider til disse år.

Bestil tidligere års bøger i Danidas webshop

Bestil klassesæt nu

Trykt klassesæt 249 kr

NB: Prisen stiger 1. juli

  • 30 elevbøger
  • 2 lærervejledninger
  • Adgang til app og web

Læs mere og bestil

Bestil gratis download
(med bøgerne som pdf)

Se elevbogen fra 2020

Den nye bog for 2021 får selvfølgelig komplet nyt indhold, men sidste års bog giver dig et godt indtryk af, hvordan dette års bog vil se ud og fungere.

Download elevbogen fra 2020 (pdf)

Se lærervejledning fra 2020

Den nye bog for 2021 får helt nyt indhold, men sidste års bog giver dig et godt indtryk af, hvordan den nye bog vil fungere som værktøj for dig.

Download lærervejledning fra 2020 (pdf)

For filan, det er godt. Det er min dybtfølte kommentar til Børnenes U-landskalenders materiale. Et allerede kompetent undervisningsmateriale er blevet løftet op på et nyt niveau.”

Det siger didaktikerne

Del på Facebook