Gå til hovedindholdet

Film fra DR Ultra og Ramasjang

Her finder du en masse spændende film, som allesammen handler om Kenya!

Vælg en filmrække:

Jagten på regnbuens farver Kenya på egen krop

Jagten på regnbuens farver

Motor Mille og Hr. Skæg opdager, at regnbuen på himlen er gået i stykker. Problemet ligger i Kenya, men de kan ikke tage dertil og løse mysteriet. Al rejse er lukket ned. De finder dog et hemmeligt sagn om en gammel dame fra Kenya, som skabte regnbuen med forskellige ting, som hun indsamlede fra hele Kenya. Kan de så redde regnbuen hjemme fra Danmark? Kan de nå det i tide? Og hvad med deres venskab – holder det?

Episode 1: Farverne forsvinder (11:48)

Motor Mille og Hr. Skæg opdager, at regnbuen er ved at miste alle sine farver. Hvis ikke de finder dem i tide, vil Ramasjang for altid kun være sort og hvid. En skør mand fortæller dem, at løsningen findes i Kenya, og de skynder sig afsted. 

Episode 2: Faret vild i ørkenen (11:54)

Motor Mille og Hr. Skæg tager ud i ørkenen for at finde den første ingrediens, der skal i krukken. Men ørkenen er stor, og pludselig bliver vejen hjem svær at finde.

Episode 3: Skubbet i vandet (11:40)

Motor Mille og Hr. Skæg er på jagt efter en forholdsvis lille konkylie, og de bliver enige om, at de skal lede efter den i havet. De bliver uenige om, hvem der skal hoppe i, for vandet er koldt, og der er giftige fisk.

Episode 4: Mister krukken (10:23)

Hr. Skæg er sur på Mille, fordi hun skubbede ham i vandet, men de to venner bliver nødt til at samarbejde, hvis de vil have fat i den næste ingrediens. Pludselig sker det, der ikke må ske: Rygsækken med krukken bliver væk!

Episode 5: Får Mille fat i elefantlorten? (12:12)

Motor Mille og Hr. Skæg skal have fat i en sjat elefantlort. Men hvordan gør man det, når man under ingen omstændigheder må gå ind i elefantburet? De to venner må tænke kreativt

Episode 6: Farverne er helt væk (11:07)

Motor Mille og Hr. Skæg mangler kun én ingrediens for at få regnbuens farver tilbage, men pludselig bliver hele verden sort og hvid. Kan de stadig nå at redde regnbuen, eller vil verden have mistet sine farver for altid?

Musikvideo til Jagten på Regnbuens Farver (01:52)

Kenya på egen krop

I fem korte programmer skal Jonas Madsen mærke Kenya på sin egen krop – helt ud i ekstremerne. Programmerne bliver optaget i Danmark, men der bliver både gæster og filmklip fra Kenya.

Drik blod, træd i lort eller spis levende græshoppe! | Kenya på egen krop (05:09)

Jonas prøver vild maratonrekord | Kenya på egen krop (05:10)

Kan Jonas leve for seks kroner? | Kenya på egen krop (05:08)

Kan Jonas stoppe krybskytter og redde dyrene? | Kenya på egen krop (05:09)

Kan Jonas slæbe 40 liter vand i saunadragt? | Kenya på egen krop (04:59)

Del på Facebook