Gå til hovedindholdet Gå til undermenuen

Gratis adgang til de tidligere års materialer til U-landskalenderen

Her kan du finde masser af undervisningsmateriale fra Danida, der både er spændende, gratis og helt klar til brug.

Materialerne til 2013-2020 ligner meget dette års. De er stadig fuldt ud aktuelle, og både PDF-bøger, film og helt komplet materiale ligger parat til brug på nettet. Til nogle af årene fås de trykte bøger stadig.

Linkene nedenfor fører dig til de tidligere års websites for U-landskalenderen. Hvert år er der fokus på et nyt udviklingsland - og hvert år har en god forfatter skrevet årets bog.

Materialerne for 2013-2020 minder i deres form på mange måder om det nye for 2021. De er stadig både fuldt ud aktuelle og brugbare. For hvert år ligger der stadig en komplet hjemmeside med masser af gode opgaver, film og andre materialer. Det hele er lige klar til brug.

Også bøgerne ligger gratis og klar til brug på hvert års hjemmeside. For nogle år kan du også stadig bestille et trykt klassesæt eller enkeltbøger.

Materialerne fra 2012 og årene før har en anderledes form. Til nogle af disse år fås der stadig trykte bøger – og i nogle tilfælde også særlige opgavehæfter (der dog har færre og enklere opgaver end nu). Der findes ikke længere hjemmesider til disse år.

Bestil tidligere års bøger i Danidas webshop

Den store plan

Årets elevbog er skrevet af Kim Langer

Kig i bogen

Download elevbogen

Del på Facebook